tisdag 20 december 2011

Nu är det jul igen...Jaha så var det jul igen, hur fort kan tiden gå? många sa till mig när jag var yngre att tiden går mycket fortare när man blir äldre och jag måste blivit äldre för tiden går fruktansvärt fort, vår lille kille har redan hunnit bli sju månader.
En grön jul blir det tydligen i år lite kompensation för de två föregående jularna vi haft. Lite synd för alla som tjänar pengar på snöröjningen, skönt för oss som värmer stora stallar.
Roligt att det byggs och utvecklas inom branchen läste om Per Wats i senaste numret av fjäderfä, läste också en väldigt intressant artikel om kycklinguppfödningen i Holland, kul att läsa om vad som händer runt omkring oss.
Livet nere hos oss i blekinge går sin gilla gång, efter jul är det snart dags att plantera nya jordgubbsplantor i växthusen sen innan man hinner blinka är det vår, härligt.
EN GOD JUL OCH ETT GOTT NYTT ÅR vill jag önskar er alla som läser min blogg och samtidigt påminna alla er andra bloggande kycklingbönder att komma igång och göra mig lite sällskap. GOD JUL och för allt i världen glöm inte det viktigaste på julbordet, KYCKLINGEN.

1 kommentar :

 1. God Jul!

  Javisst, tiden går jättefort. Eller, den går ju egentligen i samma matematiska takt som alltid, men upplevelsen av att klockan snurrar fortare har nog många av oss människor.

  Alltså, "nyss" hade jag, som du Ulrika, egna små barn. Nu har jag stora barn som har egna små barn; alltså mina barnbarn. Hur fort gick inte det? En generation framåt ...

  Sett i det perspektivet är ett år ingen lång tid. I går (21 dec 2011) var årets mörkaste dygn och nu går vi mot ljusare tider. Men innan det direkt märks att dagarna blir längre, ska vi fira jul.

  Ulrika, branschens bästa kycklingbloggare, med familj och den snygga tomtenissen på bilden ovan, önskas en riktigt God Jul!

  God Jul också till alla läsare av denna blogg.

  /Sven Secher
  (redaktör för tidningen Fjäderfä).

  PS Kul att du Ulrika också hittar ett och annat läsvärt i "gammelmediat", papperstidningen Fjäderfä! DS

  SvaraRadera