torsdag 16 juni 2011

En Skön Sommar

Vill jag passa på att önska er alla som läser mina blogginlägg.
Sommar, Sol och mycket arbete så är det för oss, jordgubbarna skördas för fullt på friland den tidiga soliga och varma våren har fört med sig en snabb mognad av bären vilket i sin tur medför dåliga priser, det vi kan hoppas på är att den största volymen är borta till midsommar och att priserna kommer att höjas.
Den 21 Maj fick vi tillökning på Örlycke Gård det blev en liten Melvin som vägde 4530gram och var 54 cm lång hoppas han får lite intresse som sin mor så att vi kan fortsätta att äta Svensk kyckling även i framtiden. Jag vill passa på att tacka Svensk Fågel för blomman vi fick, det var mycket uppskattat.
Så till alla ni som står inför en härlig semester vill jag uppmana till att äta mycket kyckling och jordgubbar. (även ni som arbetar)
Till alla ni andra blogggande kycklingbönder undrar jag, vart har ni tagit vägen? hade varit roligt att ha lite sällskap och höra hur ni har det på era gårdar så en skön sommar på er också och så hoppas jag att ni kommer med ny starka bloggande krafter till hösten.

Soliga Sommar Hälsningar.