onsdag 11 januari 2012

Nytt År

Ett nytt år har tagit sin början, nya utmaningar nya bekymmer och ny glädje.
För oss har året börjat med en ny slaktomgång och det blev riktigt bra, alltså en bra början på år 2012. Härom dagen tänkte jag på milleniumskiftet när vi skulle gå in på 2000-talet vilken uppståndelse det var, jag jobbade på ett gruppboende för dementa som undersköterska på den tiden och där var förberedelserna stora vi hade filtar, ficklampor, batterier, vatten i dunkar mm vi kunde verkligen ta emot år 2000 alla datorer skulle slås ut alla telefoner skulle sluta fungera, hela världen skulle stanna, men vad hände? INGENTING. vi som var så förberedda. och nu har det gått elva år, en lång tid om man tänker tillbaka på det.
Hoppas alla ni där ute i vårt avlånga land har haft ett gott slut och ett gott nytt och att ni ätit en hel del kyckling, det finns ju så mycket i kyldiskarna att välja på och det är ju bra så man kan äta kyckling flera dagar i veckan.
Om en månad är det dags att plantera nya jordgubbsplantor i växthusen igen, hoppas nu snö och kyla håller sig tillbaka, vintern kan vara över, nu vill vi ha lite sol och värme men inget regn det har vi haft tillräckligt av.
Jag tänkte återkomma med lite bilder på planteringen men tills dess må bäst.