måndag 27 maj 2013

Framåt


Ibland sitter man fast! Så känner jag just nu när det gäller träningen av hästen. Jag rider för instruktör, och jag följer ett träningsprogram, men det går inte framåt. Varje gång jag rider börjar jag på samma punkt som föregående gång, alltså har jag inte lärt mig något, jag har inte utvecklats.

Detsamma gäller löpningen just nu, jag gör inte samma sak varje gång jag springer, men det känns inte som om jag utvecklas.

Så vad gör man då? Jo, man söker ny kunskap, eller gammal kunskap som behöver dammas av. Jag ringer en, eller fler vänner. En gammal kompis sedan Lantbrukets avbytartjänsts tid, vars kunskap jag nyttjat många gånger förut får ett samtal. Vännen från förr är ett utmärkt bollplank, hon kan häst, och hon förstår vad jag vill uppnå. Lite tips och råd, och jag ser återigen fram emot nästa ridtur.

Ett annat samtal går till en träningskompis, också från förr, och jag är redo att pröva nya utmaningar i löparspåret. Fast när det gäller den träningen har jag lite sparlåga, jag ska få Coach av välkänd profil och jag är fylld av förväntan. Jag lovar att dela med mig av den inspiration jag vet det kommer att ge.
Lammen utanför hagen
 

Nu är alla fåren ute på bete, det är skönt med nya arbetsrutiner, hundarna och jag kontrollerar hagar och djur, det här är bästa tiden på året. Jag gillar när fåren är i hagarna, hundarna älskar när de har gått ut. Det innebär arbete, ju fler får och ju längre från hagen desto bättre. Jag säger det igen, tänk om alla var så arbetsglada som mina hundar!
 
Lizzie och Busa överlyckliga, JOBBA!!
 
 
 

2 kommentarer :

  1. Trodde att Lizzie var valpledig... ;-)
    //ME

    SvaraRadera
  2. Japp, så riktigt. Fast vi har olika åsikter om vad valpledig betyder... För henne är det absolut att vara ledig från valparna en stund. :-)

    SvaraRadera