måndag 8 juli 2013

Semester

Semester, i hela två dagar, vilken lyx! Kycklingarna har nu blivit lite större och är därmed mindre känsliga, och har inte blivit så stora så att värmen är ett problem. Barn och anställda ärinkallade för att sköta ruljansen hemma. Med Goa grannar går färden till västkusten, här ska njutas av klippor, salta bad, sol och skaldjur!
Förra veckans löpning gick back med ett pass, lördagens distanspass hans inte med, planen var att ta den på söndagen. Men söndagen tillbringades i bil, så ett minus till mig. Dagens morgonpass blev däremot nästan 12km, även om jag fuskade en del och gick emellanåt.
Jag har aldrig gillat att springa på morgonen, nu inser jag att det har sina fördelar. Ingen annan gör anspråk på den tiden, de andra sover. Och frukostbuffe, när magen skriker och man känner sig riktigt värd att ta exakt vad man önskar, det gjorde vägen mödan värd. Löpning på morgonen när man bor på hotell kan nog bli en vana, även om det är en sällsynt sådan, eftersom tillfällen till hotellvistelse inte inträffar så ofta

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar