torsdag 11 juli 2013

Tid


Timmar köpes!  Jag har svårt att hinna med det jag vill, och även det jag borde göra.

Idag hade jag tänkt att hinna springa och rida, jag har inte hunnit någon av det, än så länge. Men jag har hunnit sätta nya skattlådor på bikuporna, och jag har hunnit vara på ett möte med andra kycklinguppfödare, ända borta i Örebro. Jag har hunnit mer än så, det är nog dygnet som har för få timmar bara!

Och jag har hunnit ställa mig på vågen. 17 vet om jag gör om det misstaget igen, jag har ju som del av min utmaning sagt att jag ska minska med 3-4 kg, och hej vad det INTE går, jag har istället ökat två! Och alla som säger att man går upp i vikt av light läsk! Jag är ett levande bevis, som jag har hinkat i mig Cola light, och vad händer när jag slutar?

Annars tycker jag att träningen går bra, jag ligger en dag efter, men om inget händer, kommer jag ikapp den här veckan! I morgon ska jag intervallträna, och lördag blir det långtur., jag ska försöka mig på 12 km, helst utan gångavbrott.
Jag kan rekommendera Leilas plankan (se svensk fågels Face Book sida), oj vilken träningsvärk man får! Om man utför övningen dvs. Det räcker inte att titta på videon.
Jag har ju lurat mig själv med att tidigt i våras köpa en fantastisk maskin, där man tränar upp både raka och sneda magmuskler. Denna fantastiska maskin såldes för halva priset. Och den ÄR säkert jättebra, om man använder den, och helst på rätt sätt.. Jag har lyckats fått träningsvärk vid användande av denna maskin, dock inte i magen, utan i armarna. Något är det fel på, mitt användande, eller maskinens utformning.  Hurusom, maskinen pryder sin plats (eller, egentligen misspryder), i köket för att man inte ska kunna undgå att använda den (vilket man kan)
 

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar