onsdag 11 september 2013

Idoler

Vilken fantastisk höst vi har! Det är nästan så att man får nypa sig i armen. Tröskan har gjort sitt och sådden är i full gång. Även jag har fått förtroendet att vara maskinförare. Måste erkänna att det är rätt kul. Gillar dock inte att åka på vägarna... Jösses alltså vilka ekipage vi kör. Känns nästan futtigt att sätta sig i lastmaskinen som ändå inte är av den lilla sorten:)

I fredags, mitt i skitkörningen, gav vi oss ut på äventyr min dotter och jag. Något hon sett framemot sen i våras. Hon är nämligen helt betagen av en viss artist. Konstaterar stolt att hon kan sjunga på japanska, vet visserligen inte vad hon sjunger men ändå!
Yohio hade konsert i Örebro. Insläppet började 19 och vi var i Örebro 16,30...jag föreslog att vi skulle gå och shoppa lite men se det gick inte. Vi skulle köa!!Hon skulle stå längst fram. Ungdomarna längst fram i kön hade SOVIT över för att vara först. Under de två timmarna vi stod i kö hände det ett par gånger att hysteriska tonårstjejer började skrika, Yohio hade visat sig i fönstret...... Fantastiskt att se dessa härliga ungdomar. Många hade gått "all in". Undrar hur många timmar de stått framför spegeln?? Vi hamnade då till slut längst fram efter insläppet och väntade ytterligare en timma på att konserten skulle börja. Efter en alldeles magisk konsert, enligt dottern, ställde vi oss i ytterligare en kö, autografkön!!! Efter en timma var vi bara en meter i från Yohio och Hedvig trodde hon skulle svimma:) Hon lämnade fram en ryggsäck, en affisch, en t-shirt och en conversesko!! Man blir alldeles varm i hjärtat när man ser lyckan i en nio-årings ansikte efter detta möte!

I helgen är det skördefest i dagarna tre. Måste beundra alla dessa människor som ordnar så att vi får en alldeles fantastisk "marknad" utmed Göta kanal. Lokalt producerad mat och hantverk. Lrf brukar ha traktorrace för de minsta och visa kalvar, alltid lika uppskattat. Själv ska jag sälja korv för scouterna!

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar