söndag 17 augusti 2014

Äntligen är sommaren slut!

Sommaren börjar äntligen bli svalare! Efter många långa dagar, då kycklingarna har fått vatten dimmat över sig i stallarna, och vi har gått mil inne hos dom, för att se till att de mår bra, och äter och dricker som de ska, är äntligen denna sommar över. Ja jag vet, sommaren har varit underbar, men ack så påfrestande med sin extrema värme. Och fårens beten är mer eller mindre sönderbrända, tur att arealen är väl tilltagen i förhållande till antalet djur.

Midnattsloppet avklarat, och vilken natt!! 


Det verkade som om alla ville krama Gula pippin, stackars människa som var inne i dräkten. Inte för att alla ville krama Hen, utan för att det var mer än lovligt varm i dräkten, det ångade om människan där inne! Men uppskattat var det. 


Natten för oss som bar löparkläder var annars härligt sval, perfekt löparväder helt enkelt. Och trots att inte träningen varit det den borde varit, var loppet lättsprunget, till och med backarna var ok! Det måste bero på den svenska kycklingen, som tillsammans med pasta inmundigades innan starten. Vi var ett glatt gäng som tog oss runt banan i Stockholm, tyvärr inte med de gula tröjorna under loppet, men väl före, och jag tror vi gjorde oss synliga. Frågan är väl, om man kan lyckas få ihop maskeraddräkter, som är möjliga att springa med, till nästa år… Då skulle vi verkligen synas! J


Utav min svägerska fick jag nyligen en skylt, jag har gjort dessa rader till mitt nya motto.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar