Jag kan härmed rekommendera Beer-can-chicken. (Recept finns
på Kronfågels hemsida).
Förutom att det är en kul grej, så smakar kycklingen
jättegott, och köttet är mört och fint. MEN svetshandskar rekommenderas, på
filmen som visar hur man gör tar kocken med bara händer och ställer ner
kycklingen i glöden, jag höll på att brinna upp (kändes det som) så jag letade
fram arbetshandskarna.
Igår skulle jag ha tränat backträning, men en sträckt
ryggmuskel sa ifrån.. Så löjligt. Jag skulle ta salmonellaprov i två
kycklinghus, det första var inga problem, men i det andra, jösses så långt ner
det var till fötterna! Vi byter alltid om innan vi går in till kycklingarna,
och nya stumpor skulle då på fötterna, jag lovar, det är ett företag när man
inte kan böja sig så djupt ner, och inte lyfta benen så högt upp. Efter mycket
klurande lyckades jag, men det krävdes uppfinningsrikedom. Jag är i grunden en
positiv människa, det här var på förmiddagen, och jag var helt säker på att
kunna springa på eftermiddagen/kvällen, men det gick inte. Idag känns det
betydligt bättre, kanske ikväll.
Att ta kort på fyra veckors valpar är inte lätt, jag tog nog
hundra bilder, men de små rackarna står inte still, så endast en går att
urskilja en valp, de andra är suddiga streck! Se och njut
Inga kommentarer :
Skicka en kommentar