måndag 30 juli 2012

Allt är över

Ja då var allting över. Jordgubbarna är slutplockade, en rätt hyffsad säsong med hyggliga priser, alla plockare har åkt hem och ifrån att ha varit ett kaos sedan slutet av maj tills nu, så har allt blivit så stilla och hela sommaren är nästan över, vädret har ju inte varit vad det skulle men jag tror vi har klarat oss rätt lindringt undan regnet emot många andra delar av sverige. Då var det dags att tömma stallarna igen det är något som aldrig stannar upp det är utplock, utgödsling, tvätt och in med ny små dunbollar, nu går allt sin gilla gång igen, snart är det dags för en ny skörd av jordgubbar de nya plantorna är är nu i full blom i växthusen, det blir en förlängning av sommaren på något sätt. hoppas alla har ätit mycket kyckling denna sommaren det är faktiskt mycket man kan variera med och det går rätt snabbt och vilket otroligt utbud det finns i butikerna man har nog blivit lite arbetsskadad jag märker i bland att folk tittar och undrar nog varför man står i disken med kyckling och glor hur länge son helst utan att köpa något,jag gjorde helstekt kyckling igår det är nästan synd att dela i bitar det blir helt underbart när den är hel i ungnen alla smaker, fast det tar ju lite tid. Jag vill önska alla en fortsatt skön sommar och ni som har semester kvar passa på och njut, det är ett helt år till nästa gång och bara 146 dagar kvar till jul!!! Vi hörs snart igen

2 kommentarer :

  1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  2. Bra tips – helstekt är toppen

    Vi har också ätit en hel del svensk kyckling i sommar. Förutom hela det stora styckade sortimentet som finns i butikerna så har vi grillat hel färsk svensk kyckling flera gånger. Våra middagsgäster har verkligen gillat denna helgrillade kyckling.

    Vi har använt en vanlig enkel kolgrill. Det är enkelt och tar ungefär en timme på grillen. Under tiden kan man ta en öl och njuta av sommaren!

    Hälsningar Sven

    SvaraRadera