fredag 28 juni 2013

Glädje, jobb och sol!

Äntligen fredag! Det kan man ju känna när jobbveckan är fem dagar lång i stället för sju.... Fast vi är i alla fall glada över denna fredag. Det vankas Velen runt. En tipscykling som vi i Korsvägens bygdegårdsförening anordnar!! Med glada tillrop och en och annan svordom över knott, mygg och annat otyg, trampar vi gamla som unga runt en sjö. Grillning, vätskepauser och tipsfrågor lockar vårt intresse. Turen är ca tre mil och det är då man hoppas att kycklingstallet sköter sig..... Annars blir det svettigt, flåsigt och kramp i benen! Nej, skämt åsido så finns det alltid någon som med bil agerar taxi. Vi värnar om varandra här i byn:)
Minstingen i familjen, han som gärna vill vara störst, tog på sig arbetarbyxorna och cyklade till farmor och farfar. Det ska grävas in fiber. Här i obygderna har vi en ekonomisk förening som slitit för att ro iland detta projekt! I höst ska det vara klart. Då kanske tonåringens vokabulär framför datorn ändras, vad vet jag;)
 
Just som tvättmaskinen var klar gick solen i moln. Än så länge är det uppehåll. Det brukar ändra sig så fort jag närmar mej torkvindan:)) Älskar den svenska sommaren. Jag gillar inte när det är för varmt eller för kallt eller för regnigt......
Trevlig helg alla och glöm inte att lägga svensk kyckling på grillen!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar